Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Arbejdstøj

Søger du arbejdstøj, der er praktisk og behageligt at have på, er du landet det rette sted. Hos LeBOCK finder du certificeret arbejdstøj til mange forskellige brancher, og vi har løbende gode tilbud på vores tøj.


Alt efter hvad du vægter højest i forhold til det tøj, du skal arbejde i, er der gode muligheder for, at du finder, hvad du mangler her i vores sortiment. Vores udvalg indeholder både arbejdstøj til kvinder og arbejdstøj til mænd. Vi har både skjorter, bukser, jakker, shorts, veste og sweatshirts, der er oplagte at bruge til arbejde. Tøjet er lavet af materialer, der er slidstærke, sikrer dig optimal bevægelighed og er behagelige at have på.


Er du ude efter arbejdsbukser i en slidstærk kvalitet, der giver dig mulighed for at være meget aktiv, uden at buskerne konstant skal skiftes ud med et nyt par, har vi flere forskellige muligheder. Alle vores arbejdsbukser er lavet af et slidstærkt materiale og har flere lommer, der gør dem praktiske og gode til at opbevare forskellige ting, du skal bruge, mens du arbejder.


Har du derimod brug for en jakke, der kan holde dig varm, uden at den gør det besværligt for dig at udføre dit arbejde, finder du også praktiske jakker her i vores sortiment. Jakkerne er lavet efter nyeste principper, har mange praktiske lommer og er lette og behagelige at have på, når du udfører dit arbejde.


Du kan tilpasse visningen af tøjet til venstre ved at klikke på den branche, du er på udkig efter tøj til, samt om du søger arbejdstøj til mænd eller arbejdstøj til kvinder. På den måde kan du hurtigt få vist et relevant udvalg, så du lettere kan finde frem til det tøj, du står og mangler.


Bestiller du din vare inden kl. 14.00, sender vi din pakke samme dag, og køber du for mere end 500 kr., får du gratis levering. Vi giver dig desuden fuld returret i 14 dage, hvis du fortryder dit køb.