Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Danmarks billigste Merinould

                  UDSALG   -   Merino-Uld undertøj i bløde og behagelige Natur-Uldfibre   -   UDSALG  
Naturprodukt - Kradser ikke - Flere dages brug uden lugtgener - Mindre vask - Spar på strømmen - Spar Co2


Hvad er Naturlig Merino-Uld? 🐑
Naturlig Merino-Uld kommer fra grupper af racer af får, kendetegnet ved meget fin blød uld, der ikke kradser, ikke klør og ikke skal vaskes så tit, idet Naturlig Merino-Uld er antibakteriel, helt uden tilsætning af kemikalier. Kan kun anbefale de nedenstående produktgrupper som noget af det mest behagelige at benytte hele året rundt, om vinteren varmer det din krop og om sommeren føles det køligt og behageligt, selv hvis man transpirerer mere end normalt. 
Vi importerer direkte fra producenterne og har fire kollektioner i de fineste Naturfibre, som kan klæde dig på, alt efter behov.  
                                                                                                                                                                       
1. Merino LIFE Undertøj - bl.a. Daglig brug, under uniformer, skjorter, trøjer og t-shirts
Denne kollektion 150-160 gram og kun 16,5-17.5 microns. Dette gør produkterne utrolig lette og behagelige at have på. Produkterne har en høj åndbarhed, og er især behagelige at have på hvis du bevæger dig mellem lune kontorer og kølige lagrer. Samtidig er merinoulden naturlig antibakteriel, der gør produktet efter dages brug ikke lugter, hvis man sørger for at luft og derfor kan bruges flere dage i træk. Spar på vasken, strømmen og ikke mindst Co2 -

2. Merino WARM Mellemlag – bl.a. Udendørs lav/medium Outdoor aktivitet og arbejde
Denne kollektion er 180 gram og kun 18,9 microns. Disse produkter er lidt kraftigere end LIFE, og derfor varmere og perfekt til udendørsbrug. Ligeså er den utrolig åndbar samt naturlig antibakteriel, der holder lugten væk. Dette er også utrolig populært som skiundertøj. 


3. Merino XSTREME Mellem/Ydrelag - bl.a. Udendørs medium/høj Outdoor aktivitet og arbejde
Denne kollektion er 200 gram, 18,8 micron i fibrene, Xstreme er en kombination af merinould, polyamid og polyester. Det inderste lag er 100% polyester som er utrolig svedtransporterende, hurtig tørrende samt let at bevæge sig i. Fremstillet i polyester arbejder perfekt sammen med det yderste lag (80% merinould og 20% polyamid). 


4. Merino 3IN1 Mellem/Yderste lag- Perfekt til arbejde, jagt, fiskeri og outdoor.
Denne kollektion er en revolutionerende 3 lags trøje eller buks, hvor det inderste lag er i 43% polypropylen, i midten er der et lag 120% polyester og yderst 45% merinould. Et helt unikt produkt til ekstremt kolde vejrforhold, især hvor du ikke er særlig aktiv, altså der hvor man normalt fryser mest. Derfor anbefaler vi dette produkt til outdoor og fritid – jagt, fiskeri etc. og stillesidende/stående arbejde, især.

23 VARER
Vis antal
Sortér efter