Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fritid & Outdoor tøj

Er du på udkig efter tøj, der er ideelt til brug i din fritid eller til udendørsaktiviteter, finder du alt, hvad du skal bruge her. Vi fører et stort udvalg af beklædning til fritid og outdoor til både mænd og kvinder.


Hos LeBOCK finder du alt fra smarte og behagelige T-shirts til varme og praktiske jakker. I vores udvalg af tøj til outdoor og fritidsbrug lægger vi vægt på at tilbyde smart tøj, der både er praktisk og behageligt, så det er rart at have på, uanset hvad du skal lave. Tøjet er oplagt til sport, fritid og arbejde, fordi der er tænkt meget over de praktiske detaljer.


Mangler du overtøj, der kan stå imod regn og blæst, har vi flere forskellige muligheder. I vores sortiment af tøj til fritid og outdoor finder du blandt andet sweatshirts med termoisolerende for, vandtætte jakker, regnsæt og varme veste, som du nemt kan være aktiv i.


Er du derimod ude efter fritidstøj til de lidt varmere dage, kan du også købe hurtigttørrende T-shirts, kortærmede skjorter og lette outdoor bukser. Tøjet er lavet af hurtigttørrende, lette og behagelige materialer, så du føler dig godt tilpas, når du har det på.


Søger du outdoor tøj til en specifik branche, kan du nemt filtrere udvalget ved at klikke på den branche, du søger tøj til, i venstre side. Her kan du også vælge, om du vil have vist fritidstøj til mænd, fritidstøj til kvinder eller fritidstøj til børn, kun tøj i din størrelse og tøj, der er på lager, så du hurtigt og nemt kan finde frem til det tøj, du har brug for.


Vi kører løbende med gode tilbud, så du altid kan få fat i nyt tøj til gode priser. Vores produkter markeret med tilbud eller outlet giver dig mulighed for at købe tøj af god kvalitet til lave priser. Når du handler hos LeBOCK, får du derudover hurtig levering, fuld returret i 14 dage og fri fragt ved køb over 500 kr.