Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Merinould undertøj

Merinoulden har utrolig tynde fibre, og derfor flere fordele end almindelig fåreuld. Hos LeBOCK har vi undertøj i merinould, samt kombineret med andre materiale. Så søger du et produkt der både kan holde dig varm og samtidig være thermo regulerende, så har vi løsningen.


Vi har fire kollektioner der kan klæde dig på, alt efter behov.


Merino LIFE - Forslået til daglig brug, under uniformer, skjorter, trøjer og t-shirts.


Denne kollektion 150-160 gram og kun 16,5 microns. Dette gør at produkterne utrolig lette og behagelige at have på. Produkterne har en høj åndbarhed, og er især behagelige at have på hvis du bevæger dig mellem lune kontorer og kølige lagrer. Samtidig er merinoulden naturlig antibakteriel, dette gør at produktet ikke lugter og derfor kan bruges flere dage i træk. 


Merino WARM - Forslået til udendørs brug, så som outdoor aktiviteter, gåture og lignende. 


Denne kollektion er 180 gram og kun 18,9 microns. Disse produkter er lidt kraftigere end LIFE, og derfor varmere og perfekt til udendørsbrug. Ligeså er den utrolig åndbar samt naturlig antibakteriel, der holder lugten væk. Dette er også utrolig populært som skiundertøj. 


Merino XTREME - Til et aktivt udendørs arbejds- og outdoor liv.


Denne kollektion er 200 gram, dog er dette en kombination af merinould, polyamid og polyester. Det inderste lag er 100% polyester som er utrolig svedtransporterende, hurtig tørrende samt let at bevæge sig i. Laget af polyester arbejder perfekt sammen med det yderste lag (80% merinould og 20% polyamid). 


Merino 3IN1 - Perfekt til arbejde, jagt, fiskeri og outdoor.


Denne kollektion er en revolutionerende 3 lags trøje. Det inderste lag er i 43% polypropylen, i midten er der et lag polyester 12% og yderst 45% merinould. Dette er perfekt til ekstremt kolde vejrforhold hvor du ikke har den stor bevægelse. Derfor anbefaler vi dette produkt til jagt, fiskeri, arbejde og outdoor.

32 VARER
Vis antal
Sortér efter