Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Sokker

Er du på udkig efter sokker af høj kvalitet, der er behagelige at have på, så finder du et godt udvalg her. Hos LeBOCK lægger vi vægt på at tilbyde beklædning, der både er praktisk og komfortabelt, så det altid er rart for dig at have på.


I vores sortiment finder du alt fra hverdagssokker til sokker lavet af den lækre merinould. Hverdagsstrømperne er til dig, som gerne vil have et par pæne strømper i enkle farver, der kan købes i pakker med flere par. Mens sokkerne i merinould er til dig, som har brug for sokker med klimakontrol, der blandt andet er ideelle at have på, når du skal ud og vandre.


Derudover finder du også arbejdsstrømper til lange og aktive arbejdsdage, funktionssokker, der kan bruges hele året rundt, og termosokker med eller uden dupper, der varmer dine fødder rigtig godt. Uanset hvilke type sok, du er på udkig efter, får du høj kvalitet og god komfort til dine fødder, som især er vigtigt, hvis du er meget aktiv og skal bruge sokkerne til at vandre, til hverdagsbrug eller som arbejdssokker.


Vi har løbende gode tilbud, hvor du kan spare mange penge på dine køb, men stadig få den samme gode kvalitet, som vi aldrig går på kompromis med. Det er vigtigt, at kvaliteten altid er i top, da det er den, der sikrer dig optimal komfort og holdbarhed.


Når du køber sokker online hos LeBOCK, får du altid hurtig levering. Hvis du bestiller inden kl. 14.00, sender vi din pakke den samme dag. Derudover får du fri fragt ved køb over 500 kr. og fuld returret i 14 dage, hvis du fortryder dit køb.