Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Undertøj

Vægter du kvalitet frem for design, når du skal have nyt undertøj, så er LeBOCK det rette sted for dig. Vi har et stort udvalg af behageligt og varmt undertøj i den lækreste kvalitet til både mænd og kvinder.


Undertøj skal være rart at have på en hel dag, og vi lægger derfor stor vægt på at kunne tilbyde et udvalg, hvor kvaliteten er i fokus. Det gælder især vores undertøj i uld. Alt undertøj, du kan købe hos LeBOCK er behageligt, har god pasform og holdbare elastikker, så du føler dig godt tilpas, uanset hvad du vælger.


I vores sortiment finder du boxershorts, toppe, T-shirts, uldundertøj og sæt både til mænd og kvinder. Undertøjet er lavet af materialer, der sikrer dig god komfort. Vi har blandt andet undertøj i merinould, der gør undertøjet dejlig varmt at have på. Merino uldundertøj giver samtidig en god åndbarhed og transporterer sveden væk fra kroppen.


Har du brug for lidt ekstra varme, eller skal du på skiferie, finder du også et udvalg af termoundertøj og skiundertøj i merinould til både kvinder og mænd. Du kan både købe skiunderbukser og skiundertrøjer separat, men vi har også mange lækre sæt til gode priser. Termoundertøj er oplagt til dig, som arbejder udendørs, går på jagt eller tager på fisketur, da det holder dig varm hele dagen.


Du kan nemt tilpasse udvalget af undertøj ved at filtrere visningen, så du hurtigt kan finde frem til det undertøj, du er på udkig efter. Her kan du blandt andet tilpasse udvalget i forhold til om det skal være til kvinder eller mænd, hvilken størrelse det skal være, og om produkterne er på lager i øjeblikket. Når du handler hos LeBOCK får du altid fuldreturret i 14 dage, fri fragt ved køb over 500 kr. og hurtig levering.

24 VARER
Vis antal
Sortér efter