Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Adidas

Hos LeBOCK fører vi et stort udvalg af outdoor- og sportstøj fra de bedste brands på markedet. Derfor finder du naturligvis også Adidas her på vores webshop, og er det et par solide støvler, du er på udkig efter, er Adidas et rigtig godt valg.


Adidas er et kendt og meget populært tysk brand, der producerer sportsudstyr og sportsmode, men som er særligt kendt for at lave fodtøj af høj kvalitet. Den høje kvalitet sikrer solide og slidstærke produkter, der er yderst behagelige at have på. Adidas er desuden kendt for at producere tøj og sko på måder, der er skånsomme for miljøet.


Blandt vores udvalg fra Adidas finder du den komfortable GSG-9 herrestøvle, der er fremstillet i blødt læder og HI-TECH-materialer. Her får du en meget let og yderst behagelig sort støvle, der er åndbare og har en vandtæt membran. Denne GSG-9 herrestøvle fra Adidas sikrer desuden optimal stabilitet på varierende underlag.


Når du bestiller nye sko eller støvler fra Adidas her hos LeBOCK, sikrer vi hurtig levering – vi tilbyder dag til dag-levering, hvis du bestiller inden kl. 14.00. Bestiller du for mere end 500 kr., leverer vi desuden dine varer fragtfrit.

0 VARER
Vis antal
Sortér efter
Ingen produkter fundet