Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Alpine Pro

Er du på udkig efter outdoor-beklædning i lækre materialer? Så er du landet det helt rette sted. Her på siden finder du vores udvalg af outdoor-tøj fra det populære brand Alpine Pro. Vi forhandler blandt andet jakker, veste, T-shirts og fleecetrøjer fra Alpine Pro, der er et af de førende brands inden for outdoor-beklædning.


Når du vælger Alpine Pro, får du højkvalitetsprodukter, der er fremstillet af de lækreste materialer med smarte detaljer, som er yderst brugbare, når du har et aktivt udeliv. Uanset om du er mest til lange vandreture eller dyrker en meget aktiv sportsgren, er Alpine Pro et rigtig godt valg.


I vores sortiment finder du blandt andet lækre T-shirts i cool-dry materiale. Har du brug for en åndbar og hurtigttørrende T-shirt, finder du derfor den rette her. Denne T-shirt fra Alpine Pro er desuden svedtransporterende, hvilket sikrer, at du kan holde kroppen varm og tør.


Hos LeBOCK sørger vi for, at dine varer hurtigt kommer frem til dig. Når du bestiller inden kl. 14.00, tilbyder vi dag til dag-levering, og køber du for over 500 kr., leverer vi fragtfrit. Skulle du få brug for en anden størrelse, har du desuden 14 dages fuld returret.