Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Cofra

Er du på udkig efter et par nye sikkerhedssko? Så er du landet på den helt rette side. Hos LeBOCK fører vi et stort sortiment af sikkerhedssko, støvler, arbejdssko og gummistøvler til mænd og kvinder fra Cofra. Her kan du købe sko fra et af de bedste brands inden for sikkerhedssko til en god pris.


 


Italienske Cofra har gjort en dyd ud af at designe sko, der både ser pæne ud og har flere praktiske funktioner. Hverken sikkerhedssko eller arbejdssko er normalt specielt flotte, men det har Cofra dog taget højde for ved designet af deres kollektion.


I vores sortiment finder du blandt andet praktiske sikkerhedssandaler og arbejdssko til fødevareindustrien og sundhedssektoren. Du finder også smarte og hygiejnevenlige gummistøvler, der ligeledes er særligt velegnet til sundhedssektoren og fødevareindustrien.


Derudover fører vi også et udvalg af solide sikkerhedsstøvler fra Cofra, der blandt andet er velegnet til svejsebranchen, byggeindustrien og militæret. Her får du støvler af en yderst høj kvalitet, der ikke kun er solide, men også behagelige at have på.


Køb dine sikkerhedssko eller arbejdssko fra Cofra her hos LeBOCK og få fri fragt, når du køber for over 500 kr. Vi tilbyder desuden dag til dag-levering ved bestilling inden kl. 14.00 samt fuld returret i 14 dage.

24 VARER
Vis antal
Sortér efter