Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Crispi

Hos LeBOCK fører vi et udvalg af støvler, sko og tasker fra CRISPI ®, der er et af de bedste brands inden for outdoor-området. Det er det oplagte valg for dig, som går på jagt eller opholder dig meget ude.


Både sko og støvler fra CRISPI ® er lavet af læder af den højeste kvalitet. De er fremstillet med stødabsorberende områder i sålerne, der gør dem yderst behagelige at have på og gå rundt i på lange vandreture. Du er dermed garanteret højkvalitetsfodtøj, der sikrer dig den bedste komfort, når du er ude i naturen.


Udover udvalget af sko og støvler finder du også en praktisk skotaske til transport af dine støvler og en stor rygsæk, der er god til diverse vandreture. Rygsækken er designet med fokus på komfort og korrekt vægtfordeling med ergonomiske, justerbare skulderstropper og polstret lændestøtte. Uanset hvilke produkter du har behov for, er du altid sikker på, at komforten er helt i top med Crispi ®.


Husk, at vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 500 kr., og du altid er sikret hurtig og sikker levering. Hvis du bestiller dine varer fra CRISPI ® inden kl. 14.00, sender vi dem af sted til dig samme dag.

18 VARER
Vis antal
Sortér efter