Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Euro-Dan

Har du et arbejde, hvor det er nødvendigt at bære en bestemt form for sko, som eksempelvis sikkerhedstræsko eller sikkerhedsgummistøvler? Så er du landet det helt rette sted. Her på siden finder du vores sortiment af sko fra EURO-DAN – altid til gode priser.


Kvalitet er nøgleordet for EURO-DAN, og det er netop deres holdning til altid at levere kvalitet, der gør, at EURO-DAN er blandt de førende producenter af sikkerhedstræsko og arbejdsfodtøj.


Hos LeBOCK fører vi et udvalg af almindelige sko og støvler, træsko, gummistøvler, damepumps og hyttesko fra EURO-DAN. Du finder blandt andet et stort udvalg af forskellige træsko til mænd og kvinder – både med og uden hælkappe. Træskoene er designet til at beskytte dine fødder, men også til at sikre dig høj komfort gennem hele din arbejdsdag.


De forskellige praktiske sko fra EURO-DAN er designet til brug på arbejdet, og sikkerhed, komfort og ergonomi er i fokus. Her er du garanteret sko i et åndbart, slidstærkt materiale, der er yderst behagelige at have på. Dermed er det ideelt fodtøj at have på, når du er på arbejde.


Bestiller du varer for mere end 500 kr., leverer vi til dig fragtfrit, og du er altid garanteret hurtig og sikker levering.