Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Giasco

Mangler du et par praktiske sikkerhedssko til dit arbejde? Så er du landet det helt rette sted. Hos LeBOCK fører vi et stort udvalg af smarte og behagelige sikkerhedssko til mænd og kvinder fra Giasco. Næsten uanset, hvor du arbejder, og hvad du arbejder med, finder du her den helt rette sikkerhedssko til dit arbejde.


Vælger du sko fra italienske Giasco, vil dine fødder takke dig. Arbejdssko og sikkerhedssko har man ofte på i mange timer i træk, og det er derfor vigtigt, at skoene er meget behagelige. Med sikkerhedssko fra Giasco er du sikker på at få sko, der er åndbare, robuste, vandafvisende og meget mere.


Her i vores sortiment finder du blandt andet sko, der er velegnet til lagerarbejdere, chauffører, håndværkere og mange andre typer arbejde. Find den helt rette sikkerhedssko til dit job her på webshoppen.


Køber du sikkerhedssko fra Giasco eller andre produkter her hos LeBOCK for mere end 500 kr., så sender vi dine varer fragtfrit. Når du bestiller inden kl. 14.00, tilbyder vi desuden dag til dag-levering, og hvis du fortryder dit køb eller får brug for en anden størrelse, har du fuld returret i 14 dage.

23 VARER
Vis antal
Sortér efter