Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Goliath

Har du brug for nogle solide sikkerhedsstøvler, når du er på arbejde? Så er du landet det rette sted. Hos LeBOCK fører vi et udvalg af lækre sikkerhedsstøvler fra Goliath.


Vælger du støvler fra Goliath, kan du være sikker på, at både kvaliteten og sikkerheden er helt i top. Her får du sikkerhedsstøvler, der er solide og slidstærke, og som holder dine fødder komfortable og sikre.


I vores sortiment finder du blandt andet Goliath Initiator GTX støvler, der er en vandtæt og åndbar støvle med GORE-TEX membran. Denne støvle er særdeles velegnet som militærstøvle og patruljestøvle, men den er også en oplagt outdoor-støvle til lange vandreture. Du finder også en sort Goliath Serotina sikkerhedsstøvle med stødabsorberende og varmeresistent ydersål.


Vi leverer hurtigt dine støvler, og bestiller du inden kl. 14.00, tilbyder vi dag til dag-levering. Når du bestiller sikkerhedsstøvler eller andre produkter for over 500 kr., leverer vi desuden din bestilling fragtfrit. Skulle du få brug for sikkerhedsstøver i en anden størrelse, har du desuden 14 dages fuld returret, når du handler hos LeBOCK.