Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Hi-Tec

Er du på udkig efter praktiske sko til outdoor- og fritidsbrug? Så er du landet det rette sted. Her på siden finder du vores udvalg af sko og sneakers fra Hi-Tec.


Hos LeBOCK fører vi alt fra almindelige sko og sneakers til løbesko og sikkerhedssandaler fra Hi-Tec. Du finder blandt andet en komfortabel ESD-godkendt sikkerhedssandal, der er særligt velegnet til arbejdsområder med elektroniske komponenter. Sandalen er derfor perfekt for dig, der arbejder som elektriker, men også til arbejde inden for industri, transport og byggeri.


Er du derimod på udkig efter Hi-Tec fodtøj, som du kan benytte i fritiden til diverse outdoor-aktiviteter, finder du også flere forskellige sko og sneakers, der er særdeles velegnet til aktiv udendørs brug. Alle sko og sneakers fra Hi-Tec sikrer dig en yderst høj komfort og god åndbarhed, der er vigtigt i forbindelse med lange vandreture og lignende aktiviteter udenfor.


Bestiller du for mere end 500 kr. her på webshoppen, tilbyder vi dig fri fragt. Vi garanterer også for hurtig levering af dine varer fra Hi-Tec eller andre brands hos LeBOCK, og hvis du bestiller inden kl. 14.00, sender vi dine varer af sted samme dag.