Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Jolly

Arbejder du som brandmand eller i militæret? Så finder du det rette fodtøj til dit arbejde her på siden. Vi fører et udvalg af forskellige støvler fra Jolly, hvor både kvalitet og komfort er i fokus.


I vores udvalg af brandmandsstøvler fra Jolly har vi flere forskellige modeller, der alle er varmeresistente op til 300 grader. Brandstøvlerne er alle i sort læder med 100% vandtæt GORE-TEX membran. Udover at være fremstillet til brug af dig, der arbejder som brandmand, er støvlerne også lavet med høj fokus på komfort. Støvlerne tilpasser sig til netop dine fødder og er derfor yderst komfortable at have på.


Derudover fører vi også militærstøvler og motorcykelstøvler fra Jolly her på webshoppen. Søger du fodtøj til brug i militæret, er den robuste Jolly Explorer et godt valg. Her får du en 100% vandtæt militærstøvle, hvor der er kræset for detaljerne, så du opnår en yderst god komfort. Er du derimod på jagt efter en robust motorcykelstøvle, forhandler vi Jolly’s lækre motorcykelstøvle med 100% Gore-Tex membran.


Hos LeBOCK tilbyder vi altid hurtig og sikker levering af dine varer fra Jolly, og hvis du bestiller inden kl. 14.00, sender vi dine varer af sted til dig samme dag. Køber du for mere end 500 kr., leverer vi desuden fragtfrit.