Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Lavoro

Her på siden finder du vores udvalg af sikkerhedssko fra portugisiske Lavoro. Sikkerhedsskoene fra Lavoro er lette og af en særlig lækker kvalitet. Hos LeBOCK kan du købe sikkerhedssko til fornuftige priser.


Lavoro er kendt for at producere sikkerhedssko, der er ekstra lette, fordi de benytter sømværn af fiber og hærdede tåkapper i plast. Sålerne er meget smidige, hvilket gør det nemt for dig at bevæge dig rundt på alle overflader.


Hos LeBOCK fører vi forskellige typer sko fra Lavoro. Du finder blandt andet en smart sikkerhedssko i HI-TECH-materialer, der både er stødabsorberende og skridhæmmende. Den specielle indlægssål gør skoen yderst behagelig at have på – selv i mange timer i træk.


Du finder også pæne sikkerhedssko i vandafvisende læder i et helt klassisk look både til mænd og kvinder. Det klassiske og enkle design gør skoene velegnet til mange forskellige typer arbejde.


Bestil dine nye sikkerhedssko fra Lavoro inden kl. 14.00 og få dag til dag-levering. Vi leverer desuden din bestilling fragtfrit, når du bestiller for over 500 kr. her på webshoppen, og får du brug for en anden størrelse, har du fuld returret i 14 dage.