Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Reebok

Køb praktiske støvler og vandresko fra Reebok online. Hos LeBOCK fører vi et udvalg af praktiske sorte og brune støvler fra det populære brand Reebok til rigtig gode priser.


Hvis du er på udkig efter en praktisk outdoor-støvle, er disse støvler og vandresko fra Reebok et rigtig fornuftigt valg. Fælles for alle modellerne, vi fører, er, at de er solide, fleksible og yderst behagelige at have på.


I vores sortiment fra Reebok finder du blandt andet den lækre Zigkick Tactical støvle med en utrolig god stødabsorbering og fleksibilitet. Støvlen er udstyret med en TPU hælstøtte og en skridhæmmende ydersål, der gør den praktisk til både vandreture og arbejde.


Du finder også den smarte Nano Tactical støvle med en helt ny teknologi, kaldet UFORM Custom Fit Technology. Denne teknologi betyder, at du kan varme støvlerne op i ovnen og få en skræddersyet støvle, der passer til netop din fod. Disse støvler fra Reebok er desuden udviklet med en teknologi, der gør, at dine fødder ikke bliver varme og svedige så hurtigt.


Bestiller du støvler fra Reebok eller andre produkter online hos LeBOCK for over 500 kr., leverer vi din bestilling fragtfrit. Hvis du laver en bestilling hos os inden kl. 14.00, tilbyder vi desuden dag til dag-levering samt 14 dages fuld returret.