Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Shoes for Crews

Er du på udkig efter praktiske sko til brug på dit arbejde? Her på siden har vi samlet vores sortiment af sneakers, almindelige sko og støvler fra Shoes For Crews.


Mangler du et par sneakers til brug på dit arbejde, har du mange forskellige valgmuligheder fra Shoes For Crews. Du finder både sneakers til mænd og kvinder, der er velegnet til dig, som arbejder i restaurationsbranchen eller fødevareindustrien, eller dig, som arbejder i butik eller med rengøring.


Hvis du arbejder på glatte, fedtede eller våde overflader, så er Shoes For Crews Falcon II den oplagte sko for dig. Her får du en åndbar sko i fibermaterialer, der betyder, at skoen afviser vand og andre væsker. Skoen er udstyret med en helt unik ydersål, der sikrer en utrolig god stødabsorbering.


Her på siden finder du også et udvalg af sikkerhedsgummistøvler fra Shoes For Crews. Gummistøvlerne er blandt andet velegnet til slagteri- og mejeribranchen og anbefales primært til indendørs brug.


Fælles for alle skoene fra Shoes For Crews er, at kvaliteten altid er helt i top. Her er du garanteret komfortable, skridsikre og robuste sko, der kan holde til de store mængder slid, de kan blive udsat for i løbet af arbejdsdagen.


Bestil dine sneakers, sko eller støvler fra Shoes For Crews inden kl. 14.00, så sender vi dem af sted med det samme. Vi tilbyder også fragtfri levering, når du køber for mere end 500 kr. her på webshoppen.

20 VARER
Vis antal
Sortér efter