Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Skechers

Er du på udkig efter nogle yderst komfortable og lette sko? Så er sko fra Skechers det helt rette valg. Her får du komfort og lethed ud over det sædvanlige, og hos LeBOCK fører vi et udvalg, der både er oplagte at bruge på arbejdet og i fritiden.


I vores sortiment fra Skechers finder du både dame- og herresko. Du finder blandt andet en let og sporty herresko med ydersål i memory foam. Sålen gør denne herre-model utroligt stødabsorberende, og materialet er næsten umuligt at træde fladt. Derfor er du garanteret en herresko, der kan holde i mange år frem og sikre dine fødder høj komfort.


Dame-modellen er ligeledes en yderst let sko, der sikrer høj komfort. Også denne sko er udstyret med memory foam af højeste kvalitet og god slidstyrke.


Hos LeBOCK er du altid garanteret hurtig levering. Ved bestilling inden kl. 14.00 tilbyder vi dag til dag-levering, og får du brug for en anden størrelse, tilbyder vi 14 dages fuld returret. Når du køber sko eller andre produkter her på webshoppen for over 500 kr., leverer vi desuden din bestilling fragtfrit.

0 VARER
Vis antal
Sortér efter
Ingen produkter fundet