Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

U-Power

Søger du arbejdstøj og arbejdssko i høj kvalitet til gode priser? Hos LeBOCK fører vi et stort udvalg af sikkerhedssko og arbejdstøj fra italienske U-POWER, hvor kvaliteten og komforten er helt i top.


Her på webshoppen finder du blandt andet sikkerhedssko, jakker, veste, bukser, shorts og støvler i vores sortiment fra U-POWER. U-POWER er et brand, der producerer tøj og sko til brug på arbejdet, hvor fokus er høj sikkerhed og komfort for kunderne. Derfor kan du være sikker på, at både sko og arbejdstøj fra U-POWER er nemt at bevæge sig i og yderst behageligt at have på.


Inden for sikkerhedssko til arbejdet finder du både almindelige sko, støvler, træsko og sandaler. Uanset hvilken type fodtøj du står og mangler til dit arbejde, får du her sko, der er åndbare, komfortable og skridsikre.


Arbejdstøjet fra U-POWER er også både åndbart og komfortabelt at have på, men derudover er der også tænkt på mange praktiske detaljer. Derfor har alle jakkerne og bukserne praktiske lommer i forskellige størrelser, så du kan opbevare diverse redskaber på dig, mens du arbejder. Der er derfor ingen tvivl om, at U-POWER er et godt valg, når du er på udkig efter arbejdstøj og sikkerhedssko.


Vi tilbyder altid hurtig og sikker levering, når du bestiller dine varer fra U-POWER her på webshoppen. Hvis du bestiller inden kl. 14.00, sender vi dine varer af sted til dig den samme dag, og vi leverer også gratis, når du køber for mere end 500 kr.

42 VARER
Vis antal
Sortér efter