Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Brand

Søger du et par solide brandmandsstøvler af en god kvalitet? Hos LeBOCK finder du et udvalg af brandstøvler i forskellige modeller, hvor der er kræset for detaljerne og materialerne.


Her på siden finder du brandmandsstøvler og sikkerhedssko i både korte og høje modeller. Vi sælger udelukkende sko og støvler, der er robuste og af en meget høj kvalitet. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde nye sko og støvler til en god pris. Vi kører nemlig løbende med gode tilbud, hvor der er mange penge at spare.


I vores udvalg af brandmandsstøvler har vi flere forskellige modeller, der alle er varmeresistente op til 300 grader. Brandstøvlerne er alle i sort læder med 100% vandtæt GORE-TEXâ membran. Udover at være fremstillet til brug af brandmænd, er støvlerne også lavet med høj fokus på komfort. Støvlerne tilpasser sig til netop dine fødder og er derfor yderst komfortable at have på.


Udover brandmandsstøvler sælger vi også diverse sikkerhedssko og -støvler til blandt andet vagt- og sikkerhedsbranchen, svejsebranchen, byggebranchen og transportbranchen. Sikkerhedsskoene beskytter ikke kun dine fødder, de sørger også for, at du ikke får ondt i dem. Skoene er nemlig fremstillet til dig, som går eller står meget op i løbet af dagen, da de er yderst komfortable.


Vi tilbyder fri fragt ved køb over 500 kr. og sender din pakke den samme dag, når du bestiller inden kl. 14.00. Du kan altid finde gode tilbud her på webshoppen – også når du køber nye brandmandsstøvler.

14 VARER
Vis antal
Sortér efter