Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Beklædning - Byggeindustri

Har du et arbejde, hvor du opholder dig meget udendørs, er det nødvendigt at være klædt godt på. Derfor fører vi et bredt udvalg af varmt arbejdstøj, der er ideelt for dig, som arbejder i byggeindustrien med meget arbejde udenfor. 


I vores sortiment af arbejdstøj til vinter finder du både undertøj, almindeligt arbejdstøj samt varmt og praktisk overtøj. Vi har både almindeligt undertøj og skiundertøj i merinould, der er et perfekt isolerende lag til at holde dig varm i vinterkulden. Derudover finder du svedabsorberende T-shirts og bluser, der er yderst behagelige at arbejde i. Er det derimod det praktiske overtøj, du er på jagt efter, finder du blandt andet regnsæt, fleecetrøjer, soft shell-jakker og arbejdsbukser.


Hvis du er på udkig efter noget helt bestemt arbejdstøj til vinter, kan du tilpasse udvalget ved at vælge en specifik produktgruppe, køn og størrelse. På den måde får du kun vist lige netop den type arbejdstøj, du står og mangler, og du kan hurtigt få fat i varmt og behageligt arbejdstøj, der gør din arbejdsdag bedre.


Vi kører løbende med gode tilbud på arbejdstøj til byggeindustrien, hvilket betyder, at du altid kan finde varmt tøj og undertøj til arbejdet til en rigtig god pris hos LeBOCK. Køb nyt arbejdstøj til vinter her og få hurtig levering. Når du bestiller dine varer inden kl. 14.00, sender vi dem til dig den samme dag, og vi tilbyder desuden fri fragt ved køb over 500 kr.

21 VARER
Vis antal
Sortér efter