Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Byggeindustri

Hos LeBOCK har vi et stort udvalg af fodtøj, der er fremstillet til brug inden for byggeindustrien. Arbejder du med håndværk eller byggeri, finder du de helt rette sko her i vores sortiment af sikkerhedssko.


Når du skal finde de rette sko til dit arbejde med håndværk eller byggeri, er det vigtigt at fokusere på komforten og sikkerheden. Skoene skal beskytte dine fødder mod de tunge elementer, der kan ryge ned over dem, så du kan undgå alvorlige skader. Derudover skal de give dig den helt rette komfort, så du kan holde ud at gå rundt i dem i mange timer i træk.


Vores sortiment byder på alt fra smarte sikkerhedssandaler og lette sikkerhedssko til vandafvisende sikkerhedsstøvletter og robuste sikkerhedsstøvler. Alle sikkerhedssko er af den bedste kvalitet og særligt velegnet til brug inden for byggebranchen.


Når du handler online hos LeBOCK, tilbyder vi altid hurtig levering og sender din bestilling af sted den samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00. Du har desuden altid 14 dages fuld returret, og når du køber for mere end 500 kr., sender vi din bestilling til dig gratis.

83 VARER
Vis antal
Sortér efter