Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Crispi Kanada Brown ABSS

  • Crispi
Del Share on Google+

Crispi Kanada Brown ABSS

  • Varenr.:951023443
  • Køn Herre/dame
  • Størrelse 36 - 48
  • Farve Brun

 Model Kanada fra CRISPI® er kendt for sin fremragende komfort

DKK 1.990,00


inkl moms
Vælg størrelse:

✓ Gratis fragt over 500 kr ✓ Daglig levering (bestil inden kl. 14) ✓ Mere end 25 års erfaring


Mærke: Crispi
Branche: Outdoorsko, Gartneri
Ydersål: Vibram
Indlæg: PU/fil stød- og svedabsorberende
Lukning: Snøre
Materiale: Overdel i læder

Model Kanada fra CRISPI® er kendt for sin fremragende komfort med de nyeste teknologier.

Denne støvle i olieret fuldnarvet vandafvisende læder har Gore-Tex® Insulated Comfort membran mange andre af CRISPI® teknologier som bl. andet:

A.B.S.S.: ANKELKNOGLE STØTTESYSTEM (Ankle Bone System) Efter mange års forskning i materialer og teknologier, har CRISPI udviklet et system kaldet A.B.S.S. (ankel knoglesystem). Et system der via flere forskellige innovative materialer blidt går ind og følger din kontur på anklerne. Et system der formindsker risikoen for vrid og forstuvninger, selv under de værste terræn forhold. Samtidig er vores erfaring at systemet, selv efter meget lange traveture er med til at begrænse trætheden på de nederste fodled. A.B.S.S. systemet er en revolutionerende nyhed i skoindustrien, og et koncept CRISPI ønsker at dedikere til alle vores kunder. 

D.T.L. ? DUOTECH-LINING (Dual Tech Lining) Når CRISPI udvikler nye modeller, er man fanatisk opmærksom på samspillet mellem fodens og den nye models dynamiske bevægelser. Det var faktisk ved dette studie af fodens bevægelser at CRISPI udviklede den nye D.T.L.  konstruktive teknologi af den indre foring. En teknologi der er med høj termisk isolering og ekstrem slidstyrke kombineret med GORE-TEX® membraner og naturligt komfortabelt læder. En teknologi der har resulteret i en 100 % vandtæt, åndbar og sund støvle med en langtidsvarende holdbarhed.

C.S.F. SKELET RAMME (Crispi Skeleton Frame) C.S.F. systemet er født ud fra erfaring med Alpin Nordic skisport hvor CRISPI i årevis har været leverandør til både Verdens- og Olympiske mestre. Det der kendetegner denne type støvler er ekstrem stabilitet samtidig med man drejer med en ret og gradvis fodbøjning. Begge disse funktionaliteter, er super at implementere til trekking fodtøj og derfor er systemet C.S.F.opstået. Bemærk den lave CRISPI vægt og komfort i forhold til andet fodtøj med lignede funktionalitet.

Vibram® sål med stødabsorberende mellemsål.

Specifikationer

Vægt : 800,0 g

Farve : Brun

Retur

Hvis varen ikke passer dig, kan du sende pakken retur til os og få den byttet. Vi skal have information omkring returneringen inden for 14 dage, og varen skal afsendes senest 14 dage efter oplysning omkring retursag.

Læs mere her

Levering

Når du handler hos LeBOCK er du sikret hurtig og sikker levering via Post Danmark. I de fleste tilfælde modtager du allerede dine varer dagen efter bestilling.

Læs mere her

VIP-fordele

Kunne du tænke dig ekstra fordele som kunde hos LeBOCK? Så brug 1 minut på at udfylde formularen og blive VIP medlem. Det er helt gratis.

Fordele ved at være VIP medlem:

  • 10% rabat på din næste ordre.
  • Udvidet returret (fra 14 til 30 dage).
  • Gratis returfragt* ved ombytning.
  • Lavere priser på de fleste produkter.
  • Presale og særtilbud kun for VIP medlemmer.

Læs mere og udfyld formularen her