Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Crispi Lapponia HTG

  • Crispi
Del Share on Google+

Crispi Lapponia HTG

  • Varenr.:953019740
  • Køn Herre/dame
  • Størrelse 39 - 47
  • Farve Sort/Brun

 Lapponia - Lækker design fra Crispi i sand og tobak farvelinjen

DKK 1.760,00


inkl moms
Vælg størrelse:

✓ Gratis fragt over 500 kr ✓ Daglig levering (bestil inden kl. 14) ✓ Mere end 25 års erfaring


Mærke: Crispi
Branche: Outdoorsko
Ydersål: Vibram
Indlæg: PU/fil stød- og svedabsorberende
Lukning: Snøre
Materiale: Overdel i nubuck

Lækker design fra Crispi i sand og tobak farvelinjen. Lapponia design er en perfekt blanding mellem tradition og teknologi.

Øverste del er lavet i vandafvisende nubuk læder. Støvlen er med Gore-Tex® Insulated Comfort membran for at sikre maksimal beskyttelse mod indtrængning af vand og bevare åndbarheden.

B.L. ? BINDSÅLE SYSTEM (Board Lasting) Tradition kombineret med ny teknologi; En perfekt forbindelse mellem stabilitet og fleksibilitet, takket være en mekanisk proces der gør vi kan tage den komfortable bløde overdel og trække ned omkring bindsålen (din trædeflade).  Via denne mekaniske proces et det for CRISPI i kombination med andre teknologier muligt at styre fleksibiliteten og få stabiliteten til at fremkomme de helt rigtige steder, alt efter hvad støvlen er fremstillet til.  

A.B.S.S.: ANKELKNOGLE STØTTESYSTEM (Ankle Bone System) Efter mange års forskning i materialer og teknologier, har CRISPI udviklet et system kaldet A.B.S.S. (ankel knoglesystem). Et system der via flere forskellige innovative materialer blidt går ind og følger din kontur på anklerne. Et system der formindsker risikoen for vrid og forstuvninger, selv under de værste terræn forhold. Samtidig er vores erfaring at systemet, selv efter meget lange traveture er med til at begrænse trætheden på de nederste fodled. A.B.S.S. systemet er en revolutionerende nyhed i skoindustrien, og et koncept CRISPI ønsker at dedikere til alle vores kunder. 

CRISPI® Air Mesh Filt aktivt kul. Enestående åndbarhed og antiperspiration / antiodour action. CRISPI® 3D konstruktion , transporterer fugt væk, og efterlader foden tør.

Vibram® sål med polyurethan stødabsorberende mellemsål.

Specifikationer

Vægt : 650,0 g

Farve : Sort/Brun

Retur

Hvis varen ikke passer dig, kan du sende pakken retur til os og få den byttet. Vi skal have information omkring returneringen inden for 14 dage, og varen skal afsendes senest 14 dage efter oplysning omkring retursag.

Læs mere her

Levering

Når du handler hos LeBOCK er du sikret hurtig og sikker levering via Post Danmark. I de fleste tilfælde modtager du allerede dine varer dagen efter bestilling.

Læs mere her

VIP-fordele

Kunne du tænke dig ekstra fordele som kunde hos LeBOCK? Så brug 1 minut på at udfylde formularen og blive VIP medlem. Det er helt gratis.

Fordele ved at være VIP medlem:

  • 10% rabat på din næste ordre.
  • Udvidet returret (fra 14 til 30 dage).
  • Gratis returfragt* ved ombytning.
  • Lavere priser på de fleste produkter.
  • Presale og særtilbud kun for VIP medlemmer.

Læs mere og udfyld formularen her