Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Digitsole RP CYCLING

NYHED
Del Share on Google+

Digitsole RP CYCLING

  • Varenr.:DGRPCYC
  • Køn
  • Størrelse 36/38 - 45/47
  • Farve

DIGITSOLE RP CYCLING - en revolutionerende indlægssål til den seriøse cyklist og cykelrytter.

Tag din cykling til det næste niveau med grundige analyser af din pedalteknik, position på cykling, aktivitets-tracking og mange andre spændende features.

DKK 1.395,00


inkl moms
Vælg størrelse:

✓ Gratis fragt over 500 kr ✓ Daglig levering (bestil inden kl. 14) ✓ Mere end 25 års erfaring


Med denne revolutionerende og unikke indlægssål fra franske Digitsole har du mulighed for at indsamle en masse værdifuld viden omkring power, pedalteknik, energioptimering, trædeeffektivitet, kadence, fart og meget andet - mens du cykler.

Efter turen kan du gennemgå alle disse data i en app på din smartphone. På den måde kan du få adgang til en masse personlig tilpasset information, som du kan bruge til at forbedre din præstation på cyklen.

Alt hvad du skal gøre er, at placere sålerne i dine cykelsko.

Sålen har følgende features:

✔️ Analyser af din pedalteknik.
✔️ Aktivitetstracking (kadence, power, elevation, hastighed).
✔️ Personlige guides til din position på cyklen og forslag til styrketræning.
✔️ Analyser af dit aktuelle restitutionsniveau og skadesrisiko.
✔️ Mulighed for audio coaching.
✔️ Analytisk resumé efter din tur.

Dataen bliver sendt i realtime fra sålen til din smartphone via Bluetooth-teknologi, så du kan følge med mens du cykler.

Er du klar til at tune dine cykelsko med denne behagelige sål, der er proppet med højteknologi, som du tidligere skulle betale mange tusinde kroner for at få adgang til?

Se hvor nemt du kommer igang med at bruge sålen her:

https://www.youtube.com/watch?v=y0hhi8JFl1w&feature=youtu.be

 

FAQ

Spørgsmål #1: Hvor mange ting kan jeg se i realtime, mens jeg cykler?
Mens du cykler, har du adgang til følgende informationer: Tid, distance, omdrejninger, kadence, fart og udendørstemperatur.
Spørgsmål #2: Hvilke informationer får jeg fra audiocoachen, mens jeg cykler?
Hvis du bruger et headset, har du mulighed for at få information om de samme ting, som du kan se på app'en i realtime, mens du cykler (bortset fra temperaturen) - dvs. tid, distance, omdrejninger, kadence og fart.
Spørgsmål #3: Hvordan fungerer wattmåleren i praksis?
I øjeblikket er denne funktion taget ud af app´en, da den ikke virker optimalt. 
MEN køber du sålen nu, får du den stadig til den gode pris - og når WATT måleren virker igen, opdatere du gratis din app.....
PRISEN til kunder der ikke har købt endnu, vil stige, når denne feature virker igen.
(Når det virker igen - er det muligt at se et gennemsnit af dit wattforbrug. Der arbejdes dog hårdt på en opdatering, så du kan måle power i realtime.
I skrivende stund kan fabrikken ikke give en dato på, hvornår denne opdatering bliver frigivet, men den vil være gratis at downloade for alle, der vælger at købe den første version af sålerne.
Hvis det udelukkende er wattmåling, du er på udkig efter, findes der på nuværende tidspunkt bedre, men også langt dyrere alternativer.
Hvis du allerede har en wattmåler, skal du først og fremmest købe denne sål pga. den feedback du kan få på din pedalteknik og position på cyklen.
Hvis ikke du har lyst til at investere i en dedikeret wattmåler, får du her et prisbilligt alternativ, hvor du kan se informationer om watt på app'en efter cykelturen, ligesom du får en fleksibel løsning der ikke er bundet til én cykel.
Spørgsmål #4: Er der en sensor i begge indlægssåler eller kun den ene?
Test har vist, at det er nok med en sensor i den ene sål for at få den info, der efterspørges. Derfor er der kun én sensor og den sidder i den højre indlægssål.  
Spørgsmål #5: Er sålen kompatibel med cykelcomputere eller sportsure fra Garmin og andre mærker?
Sålen har andre features end de kendte cykelcomputere og sportsure - derfor vil man ikke kunne få disse ting til at køre sammen.
Digitsole Run Profiler Cycling skal først og fremmest ses som et supplement til en cykelcomputer eller en wattmåler, hvor du får mulighed for et avanceret indblik i din pedalteknik og position på cyklen.
Den viden kan du udnytte til at blive en teknisk bedre og hurtigere cykelrytter.

Specifikationer

Hvis varen ikke passer dig, kan du sende pakken retur til os og få den byttet. Vi skal have information omkring returneringen inden for 14 dage, og varen skal afsendes senest 14 dage efter oplysning omkring retursag.

Læs mere her

Levering

Når du handler hos LeBOCK er du sikret hurtig og sikker levering via Post Danmark. I de fleste tilfælde modtager du allerede dine varer dagen efter bestilling.

Læs mere her

VIP-fordele

Kunne du tænke dig ekstra fordele som kunde hos LeBOCK? Så brug 1 minut på at udfylde formularen og blive VIP medlem. Det er helt gratis.

Fordele ved at være VIP medlem:

  • 10% rabat på din næste ordre.
  • Udvidet returret (fra 14 til 30 dage).
  • Gratis returfragt* ved ombytning.
  • Lavere priser på de fleste produkter.
  • Presale og særtilbud kun for VIP medlemmer.

Læs mere og udfyld formularen her