Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Fødevarer

Her på siden finder du vores udvalg af sko til fødevareindustrien. Vi forhandler både almindelige sko, træsko, sandaler og støvler, der er særligt velegnet til brug inden for fødevareindustrien.


Vores udvalg af sko til fødevareindustrien består blandt andet af klassiske sorte arbejdssko, der er velegnet til udendørsbrug, vandafvisende sikkerhedssko til sundheds- og køkkensektoren samt åndbare og skridsikre arbejdssko. Derudover forhandler vi også smarte galocher, der er ideelle som overtrækssko på våde og glatte gulve.


Af støvler til fødevareindustrien har vi et udvalg af hygiejniske sikkerhedsgummistøvler. Vi forhandler flere forskellige modeller til sundhedssektoren og fødevareindustrien – blandt andet gummistøvler med for, der er velegnet til brug i kolde områder, samt ekstra hygiejniske gummistøvler på grund af en blank og glat overflade. Derudover har vi også gummistøvler, der er særligt velegnet til dyrlæger samt til slagter- og mejeribranchen.


Udover støvler og sko til fødevareindustrien forhandler vi et udvalg af komfortable træsko og lette sandaler. Vi har forskellige hvide og sorte modeller, der både er velegnet til medicinal- og fødevareindustrien. Træsko kan være ubehagelige at gå rundt i en hel dag, men de modeller, vi fører, er ekstra stødabsorberende, komfortable og skridhæmmende.


Vi leverer dine sko gratis, når du køber for minimum 500 kr., og afgiver du din bestilling inden kl. 14.00, sender vi din pakke samme dag. Kig nærmere på vores udvalg af hygiejnisk fodtøj og find det par sko, der passer til dine behov.

31 VARER
Vis antal
Sortér efter