Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Arbejdssko

LeBOCK tilbyder et bredt sortiment af arbejdssko, der er velegnet til alverdens erhverv. Hvad enten du søger arbejdssko til kontoret, byggepladsen eller hotel- og restaurationsbranchen. Vores udvalg inkluderer arbejdssko til både mænd og damer, samt varier i stil. Så du kan finde lige netop den arbejdssko, der passer til din smag og ønskede brug.


Vores sortiment af arbejdssko til mænd er yderst omfattende. Her indeholder det alt fra certificerede arbejdssko og sikkerhedsstøvler, til elegante sko i læder og stødabsorberende uniformsko. Den mere elegante og stilfulde arbejdssko har unik skridsikker sål samt mikrokanaler i gummi-ydersålen, der sikrer, at du står fast på glatte gulve. Denne sko er derved velegnet til restaurationsbranchen og kantinedrift. Uniformskoen er fremstillet i kraftigt læder med GORE-TEX membran, der gør skoen vandtæt og åndbar. Både yder- og indlægssålen sikrer også en stødabsorberende og skridhæmmende sko. Uniformskoen er således yderst anvendelig til brancher, der gør i handel og kontorarbejde.


LeBOCK tilbyder ligeledes arbejdssko til kvinder, der efterligner almindelige damesko. Vores sortiment indeholder alt fra damepumps, ballerinaer og hyttesko til støvler, overtrækssko og letvægtssko af sporty karakter. Vores damepumps kan eksempelvis fås i blødt kalveskind med fleksibel ydersål, dette gør dem yderst komfortable og elegante. Disse damepumps er velegnet til kontoret samt til hverdagsbrug.


Gå på opdagelse i vores brede sortiment af arbejdssko. Hvis du bestiller inden kl. 14, sender vi dine sko samme dag. Vi tilbyder fri fragt på køb over 500 kr. samt 14 dages fuld returret.


 

44 VARER
Vis antal
Sortér efter