Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fritid & Outdoor støvler

En støvle til fritid og udendørsaktiviteter skal både være praktisk, yde optimal komfort og pasform samt være af høj kvalitet. Dette sikrer støvlens holdbarhed og levetid. LeBOCK tilbyder et stort udvalg af fritid- og outdoor støvler, der kan dække ethvert behov. Om du er på udkig efter en outdoor- eller vandrestøvle, der skal kunne holde til al slags vejr og terræn, eller blot søger en fritidsstøvle med komfort og design i højsædet.


Vi tilbyder både korte og langskaftede støvler, alt afhængig af dit ønske, behov og stil. Går du på jagt ude i de danske skove, vil en langskaftet Crispi Finland GTX støvle i vandafvisende ruskind være støvlen for dig. Som de fleste af vores outdoor støvler, er denne jagtstøvle udstyret med et innovativt bindsålesystem. Dette skaber en perfekt forbindelse mellem stabilitet og fleksibilitet. Derudover er den skridhæmmende samt stød- og svedabsorberende.


Er du derimod mere interesseret i en kortskaftet fritidsstøvle, der kan bruges til både job og outdoor. Her indeholder vores sortiment en lang række støvler, der lige netop er velegnet til disse formål. Vores Crispi Nevada støvle vil eksempelvis være et glimrende valg til dig, der ønsker en flot fritidsstøvle i vandafvisende læder og med maksimal åndbarhed, støtte og komfort.


Kom et skridt nærmere din nye fritids og outdoor støvle med et kig på denne side. Vi tilbyder 14 dages fuld returret samt betaler fragten, hvis du køber for over 500 kr. Bestil din nye støvle inden kl. 14 – så sender vi pakken samme dag.


 

24 VARER
Vis antal
Sortér efter