Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fritidssko

Er du på jagt efter fritidssko til udendørs brug? Så er du landet det helt rette sted. Hos LeBOCK har vi et bredt udvalg af fritidssko til både damer og herrer.


Vi har fritidssko i et hav af forskellige farver og design, der passer til alle anledninger. Søger du en neutral sko til hverdagsbrug har vi flere forskellige sorte fritidssko, der kan bruges til alle lejligheder. Er du derimod på udkig efter en god allround fritidssko til damer, har vi alsidige løbesko, der kan bruges i et varieret terræn og til mange anledninger.


Vi fører også praktiske og skridsikre sko til fritidsbrug, der har et klassisk udtryk samtidig med at være udstyret med en unik skridsikker bund. Denne sko gør det muligt for dig at stå fast på våde, glatte og fedtede gulve via små mikrokanaler i ydersålens gummibund. Dermed er denne slags fritidssko ideel i restaurationsbranchen, kantinedrift og fødevareindustrien.


Uanset hvilken type fritidssko du er på udkig efter, har vi altid et stort udvalg af fritidssko på tilbud. Bestiller du din ordre inden kl 14.00, sender vi samme dag, og køber du for mindst 500 kr., får du gratis levering. Husk, at du altid har 14 dages fuld retur, når du handler hos LeBOCK. Se hele vores store udvalg af fritidssko til damer og herrer nedenfor.

15 VARER
Vis antal
Sortér efter