Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fritids & Outdoor sko

Søger du fritidssko til udendørs brug og mere aktive sportsaktiviteter? Så er du landet det rette sted.  LeBOCK har et bredt udvalg af forskellige typer sko til fritid- og sportsaktiviteter – hvad enten du mangler et par vandresko, trekkingsko eller blot fritidssko til løbeturen eller dagligt brug. 


Hos LeBOCK finder du behagelige letvægtssko til fritid og gode skomodeller til vandring. Vores fodtøj til vandring eller lange gåture er alle åndbare og svedtransporterende samt har optimal støtte bygget op efter fodens anatomi.


Er du eksempelvis på udkig efter en god allround fritidssko til damer? LeBOCK har alsidige løbesko, der kan bruges i et varieret terræn og har en utrolig god slidstyrke. Vores Harmony Lace outdoor sko er bl.a. udstyret med OrthoLite indersål, der garanterer maksimal komfort og åndbarhed på dine gå- eller løbeture.


Mangler du derimod en skridsikker sko, der samtidig ser pæn og elegant ud? Så har vi også skoen til dig. Vores herresko fra SFC er med snøre og fremstillet i sort læder. Skoen har et klassisk udtryk og udstyret med en unik skridsikker bund. Denne sko får dig til at stå sikkert på våde, glatte og fedtede gulve via små microkanaler i ydersålens gummibund. Disse kvaliteter gør skoen ideel til restaurationsbranchen, kantinedrift og fødevareindustrien.


Er du mere til det afslappede udtryk, så er vores Cabbie sko måske noget for dig. Cabbie skoen er meget let og 100 % skridsikker. Skoens overflade er i vandafvisende stof, som gør den ekstra smuds- og vandafvisende. Selve sålen er ekstra blød og behagelig – og så kan den udskiftes.


Uanset ønske og behov kan du finde dine fritids- og outdoor sko hos LeBOCK. Bestiller du din vare inden kl. 14, sender vi din pakke samme dag. Vi betaler tilmed fragten, hvis du køber for over 500 kr. Og glem ikke, at vi giver dig 14 dages fuld returret på dine leveringer, hvis du skulle fortryde dit køb.

15 VARER
Vis antal
Sortér efter