Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Kliniksko

Mangler du sko til brug på en klinik? Her på siden finder du et bredt udvalg af praktiske kliniksko. Det er vigtigt at have de helt rette sko, der kan leve op til de krav, som arbejdet stiller – og det kan du finde her hos LeBOCK.


Kliniksko skal være skridsikre, have en god pasform og sikre dig den rette komfort, så du kan holde ud at gå rundt i dem hele dagen. Det er netop de egenskaber, som skoene i vores sortiment har. Vi har hvide kliniksko, træsko, gummistøvler samt sikkerhedssko og sandaler, så du let kan finde et par, der passer til dit arbejde og dine behov.


Gå på opdagelse i vores sortiment her på siden og find uddybende informationer under hvert produkt. Har du spørgsmål til nogle af skoene, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.


Bestil dine nye kliniksko inden kl. 14.00, så sender vi dem af sted samme dag. Vi leverer desuden fragtfrit, når du køber sko eller andre produkter for over 500 kr. Får du brug for en anden størrelse eksempelvis, har du 14 dages fuld returret.

11 VARER
Vis antal
Sortér efter