Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Laksko

Laksko- og støvler er særligt velegnet til dig, som arbejder inden for hotel- eller restaurationsbranchen. I denne type job skal beklædningen være særligt pæn, og til det passer laksko perfekt.


Her på siden finder du vores sortiment af sko og støvler i lak til både kvinder og mænd. Du finder flere forskellige varianter – både sorte og brune – så du let kan få fat i et par, der passer til lige netop dine behov og dit job.


Vi fører blandt andet pæne damesko i lak både med og uden hæl. Disse sorte laksko til damer har alle et meget stilrent udtryk, der gør det nemt at sætte dem sammen med forskellig beklædning – både kjoler og bukser. Ved alle skoene i sortimentet er der fokus på komfort, skridsikkerhed og pasform.


Vores sortiment byder også på flotte herresko i lak, som du både finder i sort og brun. Fælles for disse sko i lak til mænd er, at de har en rigtig god pasform, er flotte og skinnende, og at de er behagelige at have på – selv i mange timer i træk.


Køb dine nye sko eller støvler i lak online til en god pris – her finder du altid gode tilbud på laksko til kvinder og mænd. Vi tilbyder desuden fri fragt, når du køber for over 500 kr.