Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Sandaler

Sandaler er ikke blot rare at iføre sig i varmt vejr – de kan også yde optimal komfort på lange vandreture, på arbejdspladsen og til andre lejligheder, hvor komforten, pasformen og åndbarheden er i højsædet. LeBOCK fører en lang række sandaler til både ham og hende, der søger arbejdssandaler, klipklappere eller andre komfortable sommersko til diverse lejligheder.


Vi tilbyder bl.a. et stort udvalg af arbejdssandaler til mænd og kvinder, såsom en let og vaskbar jobsandal, der er velegnet til arbejdspladser, hvor hygiejnen skal være i top. Du kan desuden finde en lang række outdoor-sandaler her på siden, der yder optimal komfort for fod og hæl med skridhæmmende indersål og regulerbare remme. Er du derimod på udkig efter en let og åben sandal, vil en Hi-Tech Harmony Thong sandal måske være noget for dig. Denne sandal tilbyder behagelig pasform med dens neoprenforing og gummi-ydersål, hvilket ligeledes sikrer optimal ydeevne og stabilitet.


Gå på opdagelse her på siden og find din næste sandal online. Vi tilbyder fri fragt på din levering, hvis du køber for over 500 kr. samt give dig 14 dages fuld returret. Hvis du bestiller dine sko inden kl. 14, sender vi din pakke samme dag.