Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Sikkerhedsgummistøvler

En sikkerhedsgummistøvle er ideel til dig, der ønsker en sikkerhedssko med gummistøvlens mange egenskaber. Arbejder du således med landbrug, gartneri, fødevarer, byggeri eller andet lignende arbejde vil det være ideelt at træde ned i et par sikkerhedsgummistøvler. Sådan en støvle sikrer god komfort og pasform samt sørger for høj sikkerhed for dine fødder og læg, når du giver dig i kast med det daglige arbejde.


Hos LeBCOK finder du en lang række gummistøvler med sikkerhed, der er velegnet til arbejde inden for forskellige industrier og brancher. Du kan således finde lige netop den støvle, der passer til dit behov. Arbejder du inden for medicinal- eller fødevareindustrien, vil en Cofra sikkerhedsstøvle Galaxy S4 være et glimrende valg. Denne støvle er fremstillet i kraftig PU-læder samt svedabsorberende og antibakteriel – ideel til dig, der arbejder inden for brancher, hvor hygiejnen skal være i top.


Er du derimod på udkig efter en sikkerhedsgummistøvle, der er velegnet inden for landbrug, byggeri, gartneri og andet udendørs arbejde, vil vores Cofra Tanker sikkerhedsstøvle S5 være et godt bud. Støvlen er fremstillet i olie- og hydrocarbonresistent PU samt udstyret med ekstra foer, hvilket gør den ideel til kolde omgivelser. Derudover følger en lækker sok med til støvlen, som gør den yderst velegnet til dig, der arbejder udendørs i de kolde måneder.


Uanset dine ønsker og krav til en sikkerhedsgummistøvle, kan du med sikkerhed finde støvlen hos LeBOCK. Vi leverer din vare samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14 – og køber du for over 500 kr. betaler vi fragten. Derudover give vi dig 14 dages fuld returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

8 VARER
Vis antal
Sortér efter