Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Sikkerhedssandaler

Er du ansat som elektriker, eller omfatter dit arbejde elektricitet og elektroniske komponenter? Så har LeBOCK både sikkerhedssandalerne og sikkerhedsskoene til dig. Vi har fodtøj, der mindsker risikoen for elektronisk stød. Samtidig er modellerne fremstillet i materiale, der tillader foden at ånde og yder behagelig komfort. Flere af vores sikkerhedssandalmodeller er ESD-godkendt. ESD står for "Electro Static Discharge", og vores ESD-modeller sikrer derfor, at du ikke oplever statisk elektricitet. 


Vores sortiment inkluderer også et bredt udvalg af sikkerhedssandaler velegnet til enhver industri og branche.  Arbejder du derfor indenfor rengøringsindustrien, sundhedssektoren eller med håndværk og handel har vi også sikkerhedssandaler til dig. Du kan bl.a. vælge vores lækre sikkerhedssandal i et smart sneaker-look, fremstillet i blødt læder. Denne lette sandal er 100% metalfri, stridhæmmende og antistatisk. Den er således ideel til dig, der arbejder inden for lager- og transportbranchen.


Derudover vil vores åndbare sikkerhedssandal, fremstillet i hvid microfiber, være perfekt til dig, der arbejder med rengøring eller sundhed. Sikkerhedssandalen er både let, fleksibel, vaskbar og udstyret med bakteriedræbende foer. 


Er du derfor på udkig efter de helt rette sikkerhedssandaler til din branche, kan du uden tvivl finde dem hos LeBOCK. Bestiller du dine sandaler inden kl. 14, sender vi din pakke samme dag. Vi tilbyder tilmed fri fragt på køb over 500 kr. samt 14 dages fuld returret.

12 VARER
Vis antal
Sortér efter