Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Sikkerhedssko

Er du på udkig efter et par sikkerhedssko, der er ideelle til lige netop dit arbejde? LeBOCK fører sikkerhedssko velegnet til enhver branche og industri – uanset om du arbejder med rengøring, sundhed, håndværk, transport eller handel.


Vores sortiment inkluderer både de klassiske sorte med forstærket tåkappe, men også smarte og nye moderigtige sikkerhedssko, med lækre detaljer og skridsikre såler. De fleste af vores LeBOCK sikkerhedssko er velegnet som både dame og herresko – så du kan frit vælge mellem disse modeller. Vores Cofra Tiberius-model er eksempelvis ideel til både ham og hende. Sikkerhedsskoen er fremstillet i vandafvisende læder og yderst åndbar med dens SANY-DRY foer. Udover at være skridhæmmende og 100% metalfri, er skoen også kemisk modstandsdygtig, hvilket gør den velegnet til dig, der arbejder med kemi eller inden for fødevareindustrien.


Vi gør os umage, når vi udvælger vores sikkerhedssko. Vores sko opfylder alle krav og certificeringer, der stilles til de respektive erhverv.


Vores sikkerhedssko er alle mærket efter hvilken certificering, de har fået tildelt. Du skal specielt kigge efter følgende:
S1: Åndbare materialer samt tåkappe
S2: Vandafvisende materialer og tåkappe
S3: Vandafvisende og tåkappe/sømværn
P: Sømværn
SRC: Skridhæmmende ydersål
ESD: Godkendt til elektronik


De forskellige sko giver dig og dine ansatte mulighed for at iføre sig sko, der hverken går på kompromis med sikkerhed og komfort. Arbejder du på lager eller med byggeri? Du er måske elektriker og roder dagligt med elektroniske elementer? Uanset erhverv har LeBOCK sikkerhedsskoen til dig. En ESD-mærket sikkerhedssko vil eksempelvis være ideel til dig, der arbejder med elektricitet, da den sikrer, at du ikke bliver udsat for statisk elektricitet.

Er du i tvivl om hvilken sikkerhedssko, der er velegnet til dit erhverv? Vores personale i Faaborg har mange års erfaring og kan svare på (næsten) alle spørgsmål omkring alle vores produkter. Kontakt os på 62 68 27 27 og få hjælp af en kyndig rådgiver.

55 VARER
Vis antal
Sortér efter