Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Sikkerhedstræsko

Træsko er ikke blot praktiske og hurtige at hoppe i på farten. De er også yderst anvendelige inden for diverse industrier og brancher – især når træskoen bliver fremstillet med sikkerhedskrav for øje.


LeBock tilbyder et stort sortiment af sådanne sikkerhedstræsko. Vi har både træsko til medicinalindustrien, veterinær- og transportbranchen samt sikkerhedstræsko til dig, der arbejder med fødevare, landbrug, gartneri og andet håndværk. En sikkerhedstræsko er således ekstrem alsidig og kan anvendes til stort set alt arbejde.


Der er flere kriterier, du kan kigge efter, når du vælger din sikkerhedstræsko. Skal sikkerhedstræskoen være med eller uden hælkappe? Skal din sikkerhedstræssko være til en bred eller en smal fodform? Eller foretrækker du en træsko med aftagelig bagrem? Det kan være en fordel at overveje disse faktorer, før du udvælger dine sikkerhedstræsko, så du fuldt ud bliver tilfreds med pasform, komfort og ydet sikkerhed.


Ønsker du eksempelvis en bredere sikkerhedstræsko, har LeBOCK udviklet et SCS system, der sikrer lige netop denne kvalitet. Her bliver fodtøjet skabt med læster, der har en større volumen. Det medvirker til, at dine sikkerhedssko bliver lidt større end normalt. Derfor modtager du altid to par indlægssåler, så du selv kan justere, hvordan sikkerhedsskoen passer til din fod. Har du brug for mere plads til uldsokken, høj vrist eller knyster, så er vores SCS system skræddersyet til dig.


LeBock tilbyder sikkerhedstræsko lavet i åndbart materiale, såsom læder, og træsko lavet af microfiber. Vores LeFlex Comfortsål er ekstra stødabsorberende, og vi har desuden træsko med stål tåkappe, hvilket øger skoens sikkerhed. Alle disse egenskaber er med til at sikre høj kvalitet samt dække de forskellige krav til en sikkerhedstræsko. Vælger du således en sikkerhedstræsko som din foretrukne arbejdssko, mindsker du samtidigt risikoen for fodskader på arbejdspladsen.


Mangler du hjælp til at udvælge de rette sikkerhedstræsko? Vores kyndige personale i Faaborg står klar ved telefonen, hvis du sidder inde med spørgsmål eller har brug for rådgivning. Du kan kontakte os på 62 68 27 27 eller skrive til vores mail: Lebock@lebock.dk.


Og husk: vi leverer din vare samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Derudover tilbyder vi fri fragt på køb over 500 kr. Du får desuden 14 dages fuld returret på alle varer, hvis du fortryder dit køb.