Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Træsko

Når de praktiske udendørsopgaver kalder, er der populært at iføre sig robuste træsko, der kan holde til lidt af hvert og beskytter foden mod eventuelle skader. LeBOCK tilbyder et bredt sortiment af træsko, der er velegnet til det praktiske arbejde i hjemmet og på arbejdspladsen. De fleste af vores arbejdstræsko har høj varmebestandighed og er resistente overfor olie og benzin samt udstyret med en antistatisk PU-sål.


Du kan desuden vælge mellem træsko med eller uden hælkappe og i sort eller hvid – alt efter ønske og behov. Er du på udkig efter en arbejdstræsko velegnet til servicebranchen, anbefaler vi vores tøffeltræsko uden hælkappe og med stødabsorberende indlægssål. Ønsker du derimod en træsko, der kan anvendes på byggepladsen, vil en LeBOCK LeFlex kaptræsko være passende til dig. Denne træsko med hælkappe er yderst stødabsorberende og har både udskiftelig indlægssål og en skridthæmmende PU-ydersål.


Find din nye træsko her på siden. Bestiller du dine træsko inden kl. 14, sender vi din pakke samme dag. Du kan desuden få fri fragt, hvis du køber for over 500 kr. Vi tilbyder ligeledes 14 dages fuld returret, hvis skoen ikke lever op til forventningerne eller passer i størrelsen.