Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Beklædning - Gartneri

Arbejder du inden for landbrug eller skovbrug eller måske som gartner, og har du brug for noget tøj, der passer til lige netop dit job, så er du landet det helt rette sted. Hos LeBOCK finder du altid et stort udvalg af havetøj og arbejdstøj inden for landbrug og skovbrug.


I vores sortiment finder du både havetøj til kvinder og mænd samt arbejdstøj, der er ideelt til landbrug og skovbrug – også både til kvinder og mænd. Vi har tøj i mange forskellige modeller, størrelser og farver, så du let kan finde nyt arbejdstøj, der passer til dine behov.


Er det havetøj, du er på udkig efter, har vi et stort udvalg af tøj i god kvalitet. Her kan du blandt andet finde varmt undertøj i merinould, der er rart at have på, når du arbejder ude i vinterkulden. Undertøjet kan du både få i korte og lange modeller afhængigt af, hvor meget ekstra varme du har brug for. Derudover finder du også havetøj, der kan stå imod al slags vejr som eksempelvis vand- og vindtætte jakker, hurtigttørrende sweatshirts, praktiske regnsæt og slidstærke arbejdsbukser.


Her på siden kan du desuden tilpasse udvalget af tøj til gartneri, landbrug og skovbrug i forhold til produktgruppe, køn og størrelser. På den måde kan du nemt finde frem til havetøj til damer, undertøj til mænd, eller hvad du nu er på udkig efter.


Når du bestiller havetøj eller arbejdstøj til skovbrug og landbrug for mere end 500 kr., sender vi dine varer til dig gratis. Vi tilbyder altid hurtig levering, så bestiller du inden kl. 14.00, sender vi din bestilling samme dag.

23 VARER
Vis antal
Sortér efter