Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Gartneri

Arbejder du på et gartneri, med landbrug eller inden for skovbrug, og har du behov for et par solide sikkerhedsstøvler, så er du landet det rette sted. Hos LeBOCK finder du et stort udvalg af sikkerhedssko, der er fremstillet til netop disse brancher, hvor sikkerhed og god komfort er i fokus.


I vores sortiment finder du blandt andet solide skovstøvler med god komfort, stødabsorberende træsko, fleksible sikkerhedssandaler, robuste sikkerhedsgummistøvler og meget mere. Uanset hvilket fodtøj der passer til dine behov, finder du sikkerhedsstøvler, der er ideelle til dig, som arbejder i skov eller på en gård.


Du finder flere af vores sikkerhedsstøvler på tilbud og har derfor altid mulighed for at finde den rette arbejdssko til en rigtig god pris. Uanset hvilke sikkerhedsstøvler til skovbrug, landbrug eller gartneri, du vælger, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du får solidt og slidstærkt fodtøj, der er behageligt at have på hele dagen.


Bestiller du dine sko inden kl. 14.00, sender vi din pakke af sted den samme dag, og handler du for mere end 500 kr., får du din bestilling leveret gratis. Derudover tilbyder vi fuld returret i 14 dage, såfremt du fortryder dit køb.

56 VARER
Vis antal
Sortér efter