Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Handel

Arbejder du inden for handel, kontor eller butik, så har vi et stort udvalg af arbejdssko, der både er pæne og i holdbare. Se nærmere på vores store udvalg her, og find det fodtøj, der passer til lige præcis din branche.


Hos LeBOCK tilbyder vi et bredt sortiment af sko, særligt egnede til handel, kontor og butik. Vores udvalg inkluderer kontorsko i forskellig stil til både mænd og kvinder, så du kan uden tvivl finde en sko, der passer perfekt til netop dine behov. Hos LeBOCK behøver du hverken at gå på kompromis med stil, kvalitet eller komfort. For eksempel tilbyder vi arbejdssko til kvinder, der ligner almindelige damesko. Vores damesko fås eksempelvis i blødt kalveskind med fleksibel ydersål, der gør dem yderst komfortable og elegante. Disse damesko er blandt andet velegnede som kontorsko, eller til butik.

Ligeledes har vi elegante herresko til kontor- og butiksarbejde. Her fører vi lækre sko i glat, vandafvisende sort læder. Skoene har en skridhæmmende ydersål og et klassisk og elegant look, hvilket sikrer, at skoene er både praktiske og præsentable. Med andre ord sørger vores brede sortiment af kvalitetssko for, at du har mulighed for at finde den ideelle arbejdssko til netop det erhverv, du befinder dig i.


Kom et skridt nærmere dine nye kontorsko her på siden. Vi tilbyder 14 dages fuld returret, og køber du for over 500 kroner, betaler vi fragten. Bestil dine nye arbejdssko inden kl. 14, så sender vi dem afsted samme dag.

46 VARER
Vis antal
Sortér efter