Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Tilbehør til sko - Handel

Mangler du skocreme, indlægssåler eller andet tilbehør til dine sko, så finder du et stort udvalg her hos LeBOCK. I vores udvalg af skotilbehør har vi blandt andet skobørster, imprægneringsspray, snørebånd, såler, skocreme og meget mere. Du finder altid gode tilbud på tilbehør til sko her på siden, og søger du noget helt bestemt, kan du hurtigt finde frem til det ved at tilpasse visningen af produkter i venstre side.


Når dine sko er blevet brugt mange gange og begynder at se slidte ud, har de brug for den rette pleje. Til dine lædersko kan du få en spray, der holder dine sko blanke og giver dem en dyb glans. Du kan også få flydende farvepleje, der genopfrisker farven på dit fodtøj, eller en skocreme, der nemt holder dine sko skinnende og vandafvisende.


Er du på udkig efter tilbehør, der gør dine sko mere komfortable og praktiske, finder du skosåler i god kvalitet. Du kan blandt andet få stødabsorberende og svedtransporterende indlægssåler, der passer til det meste af vores fodtøj. Skal sålerne være ekstra komfortable, er vores LeBOCK Energy såler det helt rette valg. Her får du nogle meget komfortable såler, der er velegnet til dig, som står og går meget i løbet af en dag. Vi tilbyder også praktisk tilbehør som vores skridsikre såler, du tager udenpå dine sko, så du kan stå sikkert ved isglat føre.


Når du køber tilbehør til sko online hos LeBOCK, er der flere attraktive fordele. Du kan nemt og hurtigt finde frem til det skotilbehør, du mangler, og meget af det kan du finde på tilbud. Vi sender din ordre gratis, hvis du køber for mere end 500 kr., og vi tilbyder desuden daglig levering, når du bestiller dine varer inden kl. 14.00. Hvis du fortryder dit køb, får du tilmeld fuld returret i 14 dage. Nemmere bliver det ikke at købe nyt og smart tilbehør til dine sko.