Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Herre t-shirt sort - Merinould

UDSALG
Del Share on Google+

Herre t-shirt sort - Merinould

  • Varenr.:27LIFE0611990
  • Køn Herre
  • Størrelse S - M
  • Farve Sort

LIFE sort herre T-Shirt

100 % MERINO-WOOL i yderst blød og behagelig kvalitet der ikke kradser, med en super komfort og pasform. Kan anbefales både sommer og vinter, produktet føles om vinteren varm, og kølende om sommeren.
Uanset om den skal bruges i fritiden, til sport eller på arbejdet - så vil du helt sikkert bringe glæde til den heldige modtager.

 

DKK 595,00


inkl moms
Vælg størrelse:

✓ Gratis fragt over 500 kr ✓ Daglig levering (bestil inden kl. 14) ✓ Mere end 25 års erfaring


Branche: Butik, Fødevarer, Handel, Hotel, Kantine, Gartneri, Kontor
Materiale: Merino uld

Thermowave - Merino

Om vinteren er Thermowaves merino uld det perfekte isolerende lag til at holde sig varm. I sommerperioden transporterer den sved fra kroppen, samtidig med den er åndbar. Dette gør at du holder dig tør. 

Merinould fra Thermowave er et 100% naturprodukt: Fremragende pasform, meget åndbar og komfortabel. Kan bruges til næsten enhver sportsaktivitet samt under kedeldragt eller anden form for arbejdstøj/uniform.

Thermowave højkvalitets funktionsundertøj, er fremstillet i 0,016 mm tynde fibre (normalt uld er 0,030 mm). Thermowave funktionsundertøj kradser ikke og er utrolig blødt og behageligt.

Fordele ved Merinould: Thermoregulerende og beskyttende mod UVA-stråler, svedabsorberende og begrænser herved lugtgener, da Merinoulden kan rumme op til 30% af sin vægt i fugtighed.

Vi har altid betragtet uld som et materiale, der er svært at vaske. Glem det, Thermowave skal bare i vaskemaskinen ved max. 40 grader (følg vaskeanvisningen).

Vaskeanvisning:
Vaskes ved max. 40 grader
Ingen skyllemiddel
Må ikke tørretubmles
Må stryges ved lav varme

 

Specifikationer

Farve : Sort

Retur

Hvis varen ikke passer dig, kan du sende pakken retur til os og få den byttet. Vi skal have information omkring returneringen inden for 14 dage, og varen skal afsendes senest 14 dage efter oplysning omkring retursag.

Læs mere her

Levering

Når du handler hos LeBOCK er du sikret hurtig og sikker levering via Post Danmark. I de fleste tilfælde modtager du allerede dine varer dagen efter bestilling.

Læs mere her

VIP-fordele

Kunne du tænke dig ekstra fordele som kunde hos LeBOCK? Så brug 1 minut på at udfylde formularen og blive VIP medlem. Det er helt gratis.

Fordele ved at være VIP medlem:

  • 10% rabat på din næste ordre.
  • Udvidet returret (fra 14 til 30 dage).
  • Gratis returfragt* ved ombytning.
  • Lavere priser på de fleste produkter.
  • Presale og særtilbud kun for VIP medlemmer.

Læs mere og udfyld formularen her