Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Hotel

Hos LeBOCK har vi et stort udvalg af sko til dig, der arbejder indenfor hotel, restaurant eller kantine. Vores arbejdssko er både holdbare og stilrene, og hvis du er på udkig efter et par nye smarte tjenersko, laksko, eller nogle praktiske sikkerhedssandaler til køkkenet, er du kommet til det rette sted.


For eksempel kan vi tilbyde et udvalg af elegante herresko, som er særdeles velegnede som tjenersko. Fremstillet i glat, vandafvisende sort læder, med stødabsorberende og skridsikker ydersål, er du sikret en sko, hvor design, komfort og anvendelighed går op i en højere enhed.


Vi ved at hygiejnen skal være i top i køkkenbranchen, og derfor udbyder vi blandt andet en sikkerhedssko, der er særligt velegnet til netop denne branche. Skoen er fremstillet i vandafvisende hvidt materiale med stødabsorberende ydersål, der desuden virker antistatisk. Modellen har desuden komposit tåkappe, samt bakteriedræbende for. Skoen er utrolig let, og komforten er derfor i top. Alt i alt er her tale om en yderst hygiejnevenlig sikkerhedssko, der kan vaskes i vaskemaskinen på op til 30 grader.


Uanset hvilken sko, der falder i din smag, er du sikret at din arbejdssko fra LeBOCK er skabt med din komfort og sikkerhed i centrum. Ligeledes stiller køkkensektoren store krav til kvaliteten af dit fodtøj, hvorfor vi bestræber os på at levere holdbare og hygiejnevenlige sko, der egner sig til en branche med mange timer på benene.


Bestiller du dine nye arbejdssko inden kl. 14, sender vi dem afsted samme dag. Vi tilbyder 14 dages fuld returret, og vi betaler portoen, hvis du køber for over 500 kroner.

41 VARER
Vis antal
Sortér efter