Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Beklædning - Logistik

Søger du tøj til arbejde inden for logistik og transport, er du landet det rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg af arbejdstøj af en høj kvalitet, som er rart at have på en hel dag.


I vores sortiment af tøj til arbejde inden for logistik og transport finder du blandt andet undertøj i merinould, svedabsorberende T-shirts samt praktiske arbejdsjakker og arbejdsbukser. Uanset om det er undertøj, en ny jakke eller et par arbejdsshorts, du er på udkig efter, er du garanteret en rigtig god kvalitet. Undertøjet i merinould holder dig varm på selv de koldeste dage, de svedabsorberende bluser er behagelige og sikrer dig en god bevægelighed, mens de forskellige jakker og bukser er praktiske til brug på arbejde på grund af de mange lommer.


Vi kører løbende med gode tilbud inden for tøj til logistik og transport, hvilket betyder, at du altid kan finde tøj og undertøj til en rigtig god pris hos LeBOCK. På trods af de lave priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sælger kun tøj, der er behageligt at have på og som kan holde i mange år frem.  


Når du bestiller her på webshoppen inden kl. 14.00, sender vi dine varer den samme dag, og du har desuden altid 14 dages fuld returret, hvis du fortryder dit køb. Derudover får du fri fragt, når du bestiller for mere end 500 kr.

13 VARER
Vis antal
Sortér efter