Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Logistik

Er du på udkig efter de helt rette sko til arbejde inden for logistik og transport, så finder du det rette udvalg her på siden. Vi har et bredt sortiment af smarte sikkerhedssko, der giver dig god komfort gennem hele arbejdsdagen.


Uanset hvilken type fodtøj, du er mest til, og hvad du lægger mest vægt på ved dit fodtøj, har vi sko, der passer til dit arbejde og dine behov. I sortimentet finder du både sandaler, almindelige sko, træsko, støvler og støvletter, hvor det primære fokus er sikkerheden. Derudover er flere af sikkerhedsskoene også vandafvisende, stødabsorberende, skridsikre, ESD-godkendte og vigtigst af alt meget komfortable.


Vi opdaterer løbende siden med gode tilbud på sko inden for logistik og transport, så du let kan finde et par nye sko til en rigtig god pris. Vi sælger kun de bedste sikkerhedssko, og du er derfor garanteret høj kvalitet, uanset hvilken model du vælger.


Vi har gjort det nemt for dig, som foretrækker at handle online. Bestiller du dine sko inden kl. 14.00, sender vi dem af sted til dig den samme dag, og fortryder du dit køb, har du fuld returret i 14 dage. Vi tilbyder desuden altid fri fragt, når du køber for over 500 kr. her på webshoppen.

83 VARER
Vis antal
Sortér efter