Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Fodtøj - Medicinal

Leder du efter sygeplejerskesko, eller andre former for arbejdssko til den medicinale og kemiske industri, så se med her. Vi har et stort udvalg af professionelt fodtøj i høj kvalitet, med fokus på hygiejne og komfort.


Vi ved hvor vigtigt det, at hygiejnen er i top i lige netop din branche. Derfor er vores sko, som er udviklet med særlig tanke på sygeplejersker og medarbejdere i medicinalindustrien, meget hygiejnevenlige.


Arbejder du i medicinalindustrien, kan du for eksempel overveje en åndbar og utrolig let sikkerhedssandal i microfiber. Sandalen har en skridhæmmende ydersål, som er antistatisk og stødabsorberende. Modellen er yderst fleksibel, og den tåler desuden maskinvask ved 30 grader. Sandalen er udstyret med komposit tåkappe og bakteriedræbende for. Denne sikkerhedssandal er den perfekte sko til sygeplejersker, læger, og generelt alle, der har brug for yderst hygiejnevenligt fodtøj.


Samtidig tilbyder vi en bred vifte af sikkerhedssko, der egner sig særligt godt til den kemiske industri. Her er sikkerheden en førsteprioritet, hvilket sætter høje krav til dit sikkerhedsfodtøj. Du kan med fordel her overveje en af vores skridhæmmende sikkerhedssko, for eksempel i vandafvisende sort læder. Denne form for fodtøj er velegnet til glatte og våde arbejdsområder, og den er derfor et sikkert valg, hvis du arbejder i områder, hvor du er udsat for skridfare.


Er du på udkig efter de rette sko til din branche, kan du uden tvivl finde dem hos LeBOCK. Bestiller du dine sko inden klokken 14, sender vi din pakke samme dag. Vi tilbyder tilmed fri fragt på køb over 500 kroner, samt 14 dages fuld returret.

32 VARER
Vis antal
Sortér efter