Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Beklædning - Militær

Her på siden finder du vores udvalg af undertøj til militær, vagt og politi. Vi har blandt andet underbukser i en ekstra god kvalitet, undertøj i varm merinould samt lækre svedabsorberende T-shirts. 


Arbejder du inden for militær, politi eller hjemmeværnet, er det vigtigt, at du har det helt rette undertøj på. Undertøjet skal både kunne holde dig varm, være behageligt at have på og være svedabsorberende, og disse kriterier lever undertøjet her på webshoppen naturligvis op til. Vi fører underbukser, der er særligt velegnet til militær, svedabsorberende T-shirts, der er uundværlige for dig med et meget aktivt job samt lækkert skiundertøj, der kan holde dig varm, hvis du eksempelvis arbejder som vagt, hvor du står meget stille. 


Vi har gjort det ekstra nemt for dig at finde underbukser, T-shirts og skiundertøj, der passer til dine behov. Det har vi gjort ved at gøre det muligt at tilpasse udvalget, så du kun får vist undertøj i din størrelse, underbukser til mænd, underbukser til kvinder, eller hvad du ellers vil sortere ud fra. 


Hos LeBOCK kan du løbende finde gode tilbud på varmt undertøj til militær, vagt, politi og hjemmeværnet. Det betyder, at du kan købe underbukser, T-shirts og skiundertøj i høj kvalitet til rigtig gode priser. På trods af de lave priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sælger kun undertøj, der er lavet af de bedste materialer og behageligt at have på, mens du arbejder.   


Når du bestiller undertøj for mere end 500 kr., sender vi dine varer til dig gratis. Vi tilbyder altid hurtig levering, så når du bestiller inden kl. 14.00, sender vi din bestilling samme dag.

11 VARER
Vis antal
Sortér efter