Fri fragt på køb over 500,- Daglig levering (bestil inden kl.14) Kundeservice: 62 68 27 27 - lebock@lebock.dk

Miljøpolitik

Miljø og Klima

LeBOCK ønsker at bidrage aktivt til at skabe et godt miljø og klima, og forsøger til stadighed at blive dygtigere til at forvalte naturens ressourcer og nedbringe den negative miljøpåvirkning, som virksomheden og vores produkter forårsager.

 

Vi arbejder kontinuerligt med miljøforbedringer. Både internt, men også gennem påvirkning af vores samarbejdspartnere. Vores arbejde med miljøet er overordnet kendetegnet ved ønsket om at bidrage til at skabe værdi på et så bæredygtigt grundlag som muligt inden for fornuftige økonomiske rammer.

 

I forbindelse med at belaste miljøet mindst muligt er vi opmærksomme på vores energiforbrug (el, vand, varme, brændstof) og vurderer løbende hvad vi kan gøre for at nedbringe det. F.eks. spiller miljøbelastningen en afgørende rolle ved nyinvesteringer ligesom der løbende vurderes om man ved at ændre på nogle arbejdsgange/ rutiner kan reducere miljøbelastningen. Hos LeBOCK sorterer vi papir, pap m.v. til genbrug, ligesom vi fortrinsvis fremsender vores fakturaer elektronisk til vores kunder (mail/ EAN).

 

LeBOCK deltager i branchemedlemskaber og messer rundt omkring i hele verden for holde sig opdateret på hvad der rører sig på fodtøjsmarkedet. Det kan være nye produktionsteknologier som reducerer anvendelsen af kemikalier i produktionen eller nye råvarer som er mere miljøvenlige. Selv om LeBOCK ikke selv har nogen produktion, så anvender vi den viden vi har til løbende at påvirke vores samarbejdspartnere (produktionssteder).